Abu dhabi '08



Här pressades det



Och en dag fick vi besök, att ganska ovälkommet sådant.



balkong utsikt

järngänget;)

järngänget ;-)



bröderna Nilsson



haha, vad ska man säga..

Vi:



åt en hel del :)



 drömde om snygga bilar..



 levde loppan på Ladies Night



solade



Besökte Emirates palace. Världens mest exklusiva hotell, där allt som ser ut som guld, är guld.



Besökte Dubai och sprang runt på Mall of Emirates. Här ser ni Ski Dubai som säkert hade varit häftigt att prova på. Men eftersom vi är från iskalla sverige frödrog vi solen istället.



Och sist men inte min Burj al Arab. Symbolen för hela landet, där väggarna är målade med 24 karats guld. Hotellet med stort H, tio meter höfre än Eiffeltornet och med egen helikopterplatta som sticker ut över havet. Rummen kostar dock från 15 000 kr natten vilket gör att det flesta dödliga för nöja sig med åsynen, eller som bäst en drink i baren!

Friday it is!

Gud så skönt :) Skoldagen bestod av 3 lektioner varav 2 kollade vi på film på. Var ner på en fika hos farmor och farfar efter skolan sen har jag bara suttit här typ. Kvällen ser ut att bli lugn med film och godis.
Tänkte visa er lite bilder från resan också. Men först kebaaab! Vet inte när jag tryckte i mig det sist, alldelles för längesen iaf..

I'm back!

Snart en vecka sen vi landade i Sverige. Känns dock som en månad. Vi hade en helt fantastisk resa! Ända sen jag kom hem och kliver ut i regnet varje morgon och ska cykla till skolan frågar jag mig själv vafan jag gör i Sverige? när man kan ligga på en strand i 35 perfekta grader varmt och springa i shopping mall eller på nattklubbar om kvällarna. Ja, det är helt klart en bra fråga.
Skolveckorna bara flyger förbi och det enda man ser fram emot är helgen, och jullovet såklart!
Jag brukar tycka att vintern ändå har sin charm men just nu finns det inte så mycket positivt. Kylan och regnet är helt outhärdligt och mörkret hindrar mig från att kunna rida så länge millsan står ute i munktorp, surt med andra ord.

Nu ska jag iaf bege mig till stallet för att träna lite hoppkadrilj inför Lucia, kan bli kul:) cya!


take me back


RSS 2.0