Flying solo

Känner för att klaga så jag börjar väl med väderet. Nog för att det tar emot att stiga upp på mornarna även om solen skiner men när det är så dimmigt/grått/mulet så man inte ens ser grannen är det katastrof. Hade iaf en skön sovmorgon, den tackar vi för. Slutade redan strax efter 12 (okej, skippade tyskan som skulle ha legat på em.) men enbart för att plugga matte hela dagen. Prov imorgon! Men hur mycket jag än repeterar känns det bara som att jag förvärrar det, så gav upp. Får gå som det går, gaah, vill bara ha det gjort!
Dagens höjdpunkt var iaf Betty och DH. Och det blir bara bättre, Grey´s imorrn. Can't wait!

night


weekend

Ännu än lugn helg har flugit förbi. Undra va det var för en dum jävel som bestämde att helgen bara skulle vara 2 dagar?
Har iallafall varit en typisk mysig hösthelg :) I fredags tog jag det lungt, Kina & film hade kvällen att bjuda på. Lördagen spenderdes på lite springandes i affärer och fotboll. På kvällen styrde jag hem till min käre Soqhia för bluffstopp och GH all night long och även Bambi övervägde fest och gjorde oss sällskap :) Sen en massa väntande innan jag äntligen fick mysa ner i sängen tidigt imorse någon gång, vilket resulterade att halva dagen sovs bort.
Drog mig tillbaka in till Phia igen runt lunch för en brunch på stan. Efter det bestämde vi oss för en spontan cykeltur till stallet i det underbara höstvädret (okej, enbart för att det var medvind. Planerade in bilfärden hem innan). Iallafall så är jag mäktigt imponerad över phias dolda talanger. Fixar sin nästintill debut på hästryggen galant efter en fartfylld incident i hagen, haha ;-) Fick tyvärr inte med det på bild, men lovar der kommer nästa gång (vilket jag anar är inom kort).
Ikväll har vi kollat på film och varit allmänt tjocka, men det var vi värda!
Nu väntar en mördarvecka med bl.a prov i matte C och Orienteringsdag. Bara att börja ladda mina vänner!

Over and out, A


Plugg

Japp, då var det igång igen då. Inte haft en endaste liten läxa än det här terminen (förutom matten då) och nu slänger dom på oss allt på en och samma gång. Alltid samma visa. But that´s life I guess.. Kung Oidipus kan iaf ta sig någonstans!
Någon som har en idé om hur jag fr.o.m nästa vecka ska hinna med alla prov och inlämningar, rida OCH se alla serier som börjar? Nej, inte jag heller!
Vet däremot att jag har ett mattekapitel att göra innan läggdags så godnatt!


tungt

Fyfan för söndagar.. Uppe med tuppen, hem och vända innan mamma plocka upp mig- Jobb! Så sjukt seg dag, tiden bara stod still. Äntligen på väg hem runt 5. Raka vägen till F&F för fika och fira farfar som fyllt år. Direkt ut till stallet, tog in en häst och fick 2 på köpet, tokstollar!  Tar ut millan för lite motion och helt plötsligt står vi ögamotöga med en älg. Himla tur att millan inte är lika feg som jag! Tillslut kom jag äntligen hem.
Mat, miss secret agent 2 och så godnatt!


Jobb

Blev en trevlig kväll med mina raringar igår. Vi åt tacos på Etage tills vi nästan sprack sen vidare hem till mig för kortspel och diverse :)
Imorse ringde kl 06.45 efter ca 5 h sömn. Nu är jag helt hjärntvättad efter 10 timmars inventering. Siffrorsiffrorsiffror
Blir en lugn filmkväll, huvudet strejkar.
Nu ska jag och pappa iväg och få något i magen! cya

Studiedag

Godmiddag!
SÅ skönt med studiedag idag med tanke på att jag ska jobba lör-sön. Jag och pappa upptäckte att båda var lediga. Perfekt tänkte han för då kunde han få hjälp att städa och perfekt tänkte jag då kan vi åka och shoppa. Så vi klev upp i skaplig tid och har redan hunnit städa. Nu ska vi käka lunch sen bär det av mot Tuna Park =)
Ikväll ska jag och mina fina vänner äta på Etage, och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.
Ha en bra dag sötisar!

Over and out, A

alone

Hey you!

Åkte ju som sagt in till Västerås idag för att vittna i en rättegång. Och, guess what?! När vi kommer dit är rättegång redan uppklarad så jag slapp. SÅ skönt! :) Jag och mamma tog en sväng på stan för lite shopping och lunch, sedan tog jag tåget hem och direkt till skolan. Hade första varmköks lektionen och dom 3 timmarna gick riktigt fort. Lagade fläskkotlett och klyftpotatis, mums!
Stressade ut till millan för att slippa rida i mörkret. Gick sisådär, var helt svart på slutet!
Kom äntligen hem runt 9 och bara slappat sen dess. Pappa stannade kvar i Gävle så jag är HELT ensam (förutom mina älsklingar förståss). Hade hoppats på sällskap men icke. Usch, jag har aldrig sovit helt själv under alla 17 år jag bott här. Tror jag stannar här i soffan med tv:n, övervåningen känns inte allt för lockande.
Jaja, ni får sova så gott iallafall, nu måste jag helt enkelt försöka sova, gaah.

puss

Tisdag

Hej kompisar. Blev en soffdag idag, efter skolan vill säga. Har i stort sätt inte gjort något annat än legat här förutom att laga mat. Både jag och Millan fick vila!
Dom ringde från tingsrätten och meddela att förhöret blir av imorgon kl 11 istället (bra framförhållning?). Får väl sjukanmäla mig och sen försöka hinna tillbaka till iaf matten och varmköket, går ju ända till halv 7 imorgon.

Erika ringde och berätta att dom är på plats hos farbror i Abu dhabi nu, som dagen till ära fyller år idag, grattis!. Hon nämnde även att vattnet var varmare än vad hon duschar i och att dom var tvugna att gå hem från stranden efter bara någon timme för det blev så hett. Great, precis vad jag behövde höra.
Står endast ut tack vare att tiden bara kommer svischa förbi innan även jag & Jossan är på väg ner och att jag bara har 1 ½  skoldag innan helg igen. Studiedag på fredag (Y) Godnatt på er!


I just don't want to miss you tonight.

Måndag

Vaknade 07.48 imorse. 08.15 satt jag och var redo för en matte C lektion tröttare än någonsin (ingenting är omöjligt!) Dagens räddning var att jag slutade redan halv 1. Åkte jag hem och tog igen några timmars sömn innan jossan kom och gjorde mig sällskap. Ingen syster, ingen pappa och ingen DATOR! Tur att jag har mina missar som är lika sällskapssjuka och jag hälsar den som kan laga datorer varmt välkommen.
Mot kvällen blev det först en ridtur på millsan och sen en lektion på ridskolan.
Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag skriver så lika bra att jag lägger av.

godnatt puss*
 


Aufwiedersehen

Jaha, då var helgen över lika fort som den kom. Har bara tagit det lugnt, kikat på fotboll, ridit, myst och umgåtts med syster som om 3 timmar ger sig av. Har förmodligen aldrig varit avundsjukare och mer panikslagen. Undrar hur det här ska gå, att leva utan en som man alltid har haft bredvid sig i hela ens liv. Jag kan inte ens tänka tanken, jag vill inte tänka tanken.
Nej nu måste jag ta mig samman, det är ju trots allt "bara" 6 veckor om allt går enligt planerna! Nu ska jag sova några timmar innan det är dags för hejdå.



Thursday

Hey homies.

Rättegången som jag skulle vittnat i blev aldrig av idag p.g.a att målsägande inte kom! Kommer därför få åka in nästa vecka igen så känndes ju lite onödigt. Inte så att man sitter där med ett leénde på läpparna direkt..

Annars då? Hostandet tar aldrig sluut. Blir helt tokig!
Skolfoto imrogon vilket är =  å n g e s t .
Ska upp och riva runt i garderoben nu innan sängen får sig ett välbehövligt besök, blev inte många timmars sömn inatt inte.

Good night!

hey!

Nu ska jag skärpa mig, I promise=) Motivationen är tillbaka!

Sen senast har jag hunnit gått och blivit sjuk.. igen.
Tar dagarna som dom kommer. Skolan går hyffsat tack vare mina fina vänner och jag börjar sakta men säkert förbereda mig psykiskt för Syster (&Fias) avresa till varmare länder i en MASSA veckor.

Idag har jag överträffat mig själv genom att stiga upp och gå på första lektionen (tyska) för att sedan ha håltimme i närmare 3 timmar. Good work!
Efter skolan åkte jag hem och kurera mig med en massa koppar te för att sedan ta mig ner till kb-hallen och kika på lite innebandy. Slutade med förlust för köping!

Nu ska jag med en genomsnittlig hosta på 27 hostingar/min inviga min nya underbara säng och hoppas på att jag iaf kan få några timmars sömn. Imorgon väntar en halv skoldag och sedan en mindre lockande rättegång. wish me luck

night people

BIO och pinsamheter

Skoldagen flöt på bra med undantag på idrotten när vi skulle ha livräddning, då flytet plötsligt försvann. ( Det var i vattnet för er som inte fatta poängen). Kallt som attan vare iaf!

Bio har även hunnits med idag. Arn-Riket vid vägens slut, sjukt bra film. Har kollat på 1:a filmen förra veckan i skolan så skulle egentligen ha gått imorgon med klassen som ett slags skolarbete men för mig, jossan, emma och phia passade det bättre idag:-) Anyway, måste ses!
Haha, hände en liten incident också. Efter först en massa stress för att hinna i tid och väl där krånglar det med biljetterna innan vi tillslut hittar våra platser, reklamerna börjar rulla och vi andas ut.
Mamma mia dyker upp och jag får genast ett leende på läpparna och säger nå om att jag vill se den igen då Emma påpekar att den går i salongen bredivd. Efter ett bra stund inser vi att det var en himla lång reklam och ser frågande på varandra då det äntligen kopplar. Försöker kväva skrattanfallet och tar oss fort som fasen därfriån och in i nästa biosalong ;-)

Nu ska jag fortsätta kolla på SATC och ladda inför mördaronsdagen. Längtar till imorrn kväll när dagen är avklarad och poff så är det helg!

Godnatt sötnosar


hösten är här

Hello! Tro det eller ej men jag har inte lagt ner bloggandet. Har inte funnits någon inspiration bara. Mitt liv ligger ganska långt ner på mest-händelserika-liv-listan just nu känns det som.

Jag sörjer min bortgångna älskling(min laptop) om jag inte sitter nergrävd i matteboken eller galopperar över munktorps nyskördade åkrar (tänka sig att jag har hittat en positiv sak med hösten - stubb åker! ).
 I helgen har jag satt personligt rekord i att lägga mig tidigt, gråtit en skvätt till pearl harbor och varit på allsång med bl.a Charlotte Perrelli.

Imorgon kommer vi in i september d.v.s. nu är hösten här. Löven faller, äpplena faller, temperaturen faller, allting faller. Orkar inte vara bitter över det just nu utan ska gå och lägga mig med ett leende på läpparna och intala mig själv att det inte är såå jobbigt att börja 8.15 varje dag.

Godnatt mina vänner*


RSS 2.0