torsdag

Igår vankades det poolparty hos Faulhammer. Nog var det party och pool men var lugnt för min del. Kände att idag var det inte rätt dag att sova bort. Kan möjligtvis ha varit sista sol&bad dagen för mig på resten av sommarlovet då jag ska jobba sista veckan.
Så dagen har tillbringats på Krillan(!) med sis, Eriksson, sofie, phia och emma. Även kusinerna och farbror kom så blev både beachvolley och fotboll, riktigt kul!=)

Nu ska jag nog pallra mig ut till mbk för att ge millsan lite motion innan vi beger oss till finland 04.30 imorgonbitti , gaah.
I Finland är det iaf 60 års fest som står på schemat. Kan bli intressant att träffa resten av tjocka släkten. Har väl träffat1/5 av den innan (och nej jag är inte halv finne). Hemma igen tisdag natt!

Nej nu måste jag sätta fart. Packa måste jag också hinna med!

Adios

What's the name of the game

Blev en hel kväll i stallet. Busponnyn var jätte pigg så det blev ett ganska hårt pass på åkern. Nog för att jag är envis men jag undrar fan om inte den lilla damen är värre. Men hon har sin charm;-) Sedan cyklade jag hem i mörkret!
Nu ligger jag här och gäspar. Måste stänga av datorn så jag inte gör samma tabbe som igår. Förstår inte hur jag kan vara så trött.
Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på!
Sleep tight

And you make me talk
And you make me feel
And you make me show
What Im trying to conceal
If I trust in you, would you let me down?
Would you laugh at me, if I said I care for you?
Could you feel the same way too?
I wanna know...

The name of the game

Underbart

Nu ska jag ut till min älsklings ponny som har fått alldelles för lite uppmärksamhet dem senaste dagarna. Blir en fridfull ridtur i kvällssolen! lovely

Skärsjön

Blev en hemma kväll igår. Vi kikade på Wanted som var helt okej och somnade sedan med datorn i knäet. Vaknade runt 6 imorse av att det var ca 100 grader under täcket och att datorn inte var långt ifårn att brinna upp. Så kan det gå när man är trött!
Upptäckte att vi hade prickat in pridefestivalen i Stockholm så vi bestämde att ta den trippen lite senare. Ska till finland på fredag så det var ganska skönt att det inte blir så tätt inpå.

Idag bjuds det på ytterligare en soldag så ska snart iväg till skärsjön med familjen för omväxlingens skull.

ciao!


Happy days

Skara var riktigt lyckat! Kunde inte ha varit bättre väder så blev även en hel del folk. Rättare sagt vi och 10 000 till så köerna var inte och leka med. Men det var det värt!;-) Lite smått mörbultad idag men mest nöjd över att jag tillslut vågade mig på Fritt fall. Haha, det var en upplevelse ska jag säga er.
Kom hem runt 9, lagom trött och solbränd efter en heldag i sol och vatten. Sedan avslutades dagen på bästa sätt:)

Idag blev det ytterligare några soltimmar på malmön med mina bästa. Hoppas vädret håller sig hela veckan.
Imorgon hoppas jag på att det blir en tripp till Stockholm med mamma&co. + Fam. Eriksson! Stannar tills onsdag för att hinna med både det ena och det andra. Jaja, det visar sig!

Nu ska jag ta tag i mitt rum som ser ut som sju svåra år och sedan packa ihop och flytta till mamma. Lite orolig över hur mina älsklings kissar ska klara sig medans jag och Erika bor där i 2 veckor nu. Dom små kelgrisarna!

Ha en fin kväll, puss!

Lördag

Gårdagen blev riktigt lyckad. Spåår för min och Jossans del, blev nog lite för mycket av det goda. Men det hör ju till ;-)Tack alla iaf!
Vart jag sedan har spenderat dagen är ju inte så svårt att gissa. Malmön ofcourse

Nu börjar även mina efterlängtade vänner ramla hem. Julia och Fanny kom hem inatt från 2 veckor på kreta. Så var nyss och sa hej till Julia som åker till gotland imorgon igen. Imorgon kommer även emma hem från tunisien och phia från östersund:) äntligen

Imorgon drar Jag, Erika, Tessan, Pappa och familjen Larsson till skara sommarland! SO FUN

Men först blir det lite nya äventyr, cya!


weekend

Tredje(eller äre 4;de?) dagen gillt på malmön och äntligen HELG! Den är såå välkommen.

Nu blir det kff match på IP och sedan ut på äventyr! skååål

hothothot..

Det är ingen höjdare att ha rum på en övervåning ska jag säga er. Äckligt varmt trots att jag pinade mig själv i 5 min i ett iskallt bad. Ingnen städning blev det heller, tiden bara försvann bl.a genom att jaga katt i buske.
Nej nu klagar jag igen, jag tror vi klagar för mycket. Om det inte är för varmt så är det för kallt. Om vi inte är hungriga så är vi för mätta och om vi inte är törstiga så är vi kissnödiga. Jag menar tänk på barnen i Afrika.





Kan iaf vara nöjdaste katterna jag sett ;-) mina små bebisar,.

Torsdag

Även denna dag har tillbringats på Köpings enda förtjusande "strand". Lite brun sand, gräs, kottar och fågelskit. Nej, bättre än så tycker man vi borde få.. Men äntligen är sommaren här! +30 grader och det ser ut som att det ska hålla i sig, så skööönt :)
Madde, Tessan och Linnsan gjorde mig och Erika sällskap ut, trevligt! btw. så fyller Tessan hela 19 år idag, GRATTIS!=)

Nu ska jag försöka ge mig på en storstädning av mitt rum, gaanska välbehövligt.

puss

soool

Idag har jag lyckats bränna mig i detta underbara väder. Åkte ut till malmön med Mamma, Erika och Ellen. Vad gör mina vänner? Jo men just ja! Phia, Emma, Alexandra, Julia och Fanny är borta. Madde, Milly och Jossan jobbar. fun.
 
Har även hunnit med en ridtur i denna hetta. Fyfan för flugorna och bromsarna säger jag bara, finns nog inge värre.

Nu blir det mys! ciao


Tisdag

Igår var vi på kolmården som sagt. Tycker om djur så himla mycket så jag tröttnar aldrig på sånt där. Först åkte vi på bilsafari, det är häftigt :) Sen blev det zoo, delfinshowen tog lätt priset. När jag var liten sa jag alltid att jag ville bli delfinskötare. Igår upptäckte jag att jag fortfarande vill bli det.

I fredags gick Erika på semester vilket innebär - inga fler sovmornar för mig. kill me. Fast nu när det är underbart väder så klagar jag inte. Idag åkte vi ner på stan för att kika på tapeter och lite annat smått och gott. Tapeter hittade vi såklart inga, frågan är om jag någonsin kommer hitta några jag vill ha? Men hittade lita andra fynd iaf! Sen blev det lunch hos mamma. Kycklingpaj, mums! Tror det är min favvo.

Nu är jag nyss hemkommen från en löptur. Har inte sprungit sen triathlon, fick nog en liten avsmak där. Men iIbland överträffar jag mig själv.

Nu funderar jag på om jag ska bege mig ut till stallet för en ridtur. Men det är ju så jäklans varmt och blir så drygt med alla flugor och bromsar. Kanske blir en film med mina vänner istället. Jaja, vi får se. Antar att det är jag som får laga mat ikväll så kanske ska göra det först.

seeya


Surt

Sov bort halva dagen idag. Blev sent igår kväll hos Phia, men det var det värt :)

Jag och Erika begav oss ut för en stallrunda. Först över vägen till Fante för att motionera Maiomi. Är i paddocken. Det börjar regna. Jag tar skydd under ett träd. Erika fortsätter longera. Det börjar regna mera. Erika kommer in under trädet. Det börjar regna ännu MER. Trädet ger inge skydd längre. Vi springer in. Dyngsurt..

Regnet slutar som vi trott ganska snart. Himlen ser ljus ut. Vi har torkat litegrann. Sätter oss på cyklarna för att trampa vidare till nästa stall(munktorp). Kommer till viadukten. Känner dropparna mot ansiktet. Tänker "äh, det är nog bara lite dugg". Rullar 10 m till. Det börjar regna. Påminner varandra om att ingen har dött av lite regn. Cyklar ytterligare 10 m. Det brakar till. Himlen öppnar sig. Enda skillnaden från då och i duschen är att i duschen kan man reglera temperaturen. Känner vattenpölarna i skorna. Påminner varandra om att folk faktiskt har dött av influensan. Vänder. Cyklar hem. Dyngsurt..
Åkte bil ut och red lite senare.
 
Ikväll stannade jag hemma med Erika, Camilla och Tessan. Gjorde hallonpaj och kikade på Hajen 4.

Nu ska jag drömma mardrömmar om hajar och imorgon ska jag kolla på dom på kolmården. Fast dom kanske inte har hajar där? whatever, jag håller mig nog till delfinerna.


take me away

 Gårdagens pratajande utskiljde sig väl inte i mängden. Blev ett hederligt rolig-förpärla-men-mindre-lyckad-fest krök med alldelles för lite sömn under natten.

Måste bara berätta om gårdagens kanske roligaste händelse. Jag, larsson och Bambi är på väg hemfrån den mindre-lyckade-festen(dock har endast emma cykel). Jag och jossan staplar fram på våra ca 10 cm heels och skulle förmodligen döda för att slippa gå. Då händer det ointräffbara! Mitt framför oss(och då menar jag mitt på vägen) står vad om inte en helt underbar och olåst tandemcykel!? japp, ni hörde rätt..
Historien om hur vi tog oss hem och hur det såg ut får ni föreställa er själva. Linn fick sig iaf ett gott skratt imorse! haha

Well, idag startades dagen med en hjärnrensning genom ett parti familje geni. Sedan begav jag och Linn oss hem till pappa för lite gos med kattisarna och en eller två skålar med hallon&glass. Mums säger jag bara!
Sedan slog jag och syrran på Narnia, upptäckte att jag nog aldrig sett hela filmen. Bra var den iaf och nu ser jag fram emot 2:an.

Nu emot kvällen var det väl planerat för party igen, men kände att både de ena och det andra sa emot. Men lika glad är jag för det för just nu är min Soqhia på väg hem från arlanda och jag sitter och räknar ner minuterna tills jag får träffa henne!:D Precis vad jag behöver. Det förargliga är ju att hon åker imorgonbitti igen, buhu:( Och på tal om det så drar Emma iväg till Tunisien inatt och Julia och Fanny är på Kreta. Usch, ta med mig! Skulle vara skönt att komma iväg ett tag.

Nej nu har jag babblat alledelles för mycket. Dags att höra om Phia är på ingång! byee

Heeelg

Äntligen lite omväxling. Hoppas på en händelserik och rolig helg, kan behövas..

Lördagen räddas iaf av att min älsklings Phia kommer hem från en vecka i Serbien. Som jag har saknat dig!
Och dagen till ära fyller hon år idag:) Grattis gumman! Hoppas du har en toppen föedelsedag där nere.

Idag har jag slappat på f.m och mot e.m kände jag att en cykeltur var precis vad jag behövde och hoppade, med ett leende på läpparna, på cykeln och trampade ut till munktorp för en ridtur.(Eller så ringde jag min syster och sa att dem skulle hämte upp mig där när dem åkte från jobbet så pappa kunde skjutsa ut mig så jag slapp avlida av motvinden och skavsår i röven. Men efter en utskällning och en tankeställare om hur jag kommer se ut om 10 år om jag fortsätter på det här viset så var det en bitter anna som trapmade iväg på cykeln. Men det är en annan historia.)

Nu vankas det grillning med la familia och sedan krööök. Vart är än dock lite oklart, vi får se vart vinden bär oss =) have fun!




Happy birthday hun

Kalas & regn

Vaknade upp till en rejäl regnskur imorse. Sprang genast ut för att se om missarna höll på at drunkna i vattenpölarna, men inga katter syntes till. Tillslut hittade jag dom inne i myshörnan. Dom hade gömt sig och var vettskrämda. Stackarna har väl aldrig skådat nå liknande. Och jag hade fått en morgondusch på köpet!

Nu är jag nyss hemkommen från farmor min som fyller hela 71 år. Om jag fått gissa skulle jag nog ha gissat på ca 65, men det är väl positivt? Vi fika, fika lite och fika ännu lite till.. Tur att jag ska ut till millan för ett hårt ridpass(och joo, det är jobbigt att rida).

Igår kväll blev det ett kvällsdopp på malmön. Bara jag och sanell som var tappra nog, madde den lilla badkrukan nöjde sig med att kolla på. Lite kyligt blev det allt mot slutet!
Och ikväll ska några av mina vänner se Mamma mia på bio. Det är nästan så att jag följer med och ser den igen ska jag säga er.. Låtarna ur filmen är just nu dom mest spelade på min dator. Dom går att hitta på YouTube.

Hoppas vädret inte sviker nu då så jag kommer iväg till stallet!

Honey, honey

I brist på annat måste jag ta och rekomendera filmen jag dåg på bio här om dagen. Vilken annars om inte Mamma Mia?! Kan vara den bästa film jag sett (notera att jag då såg SATC för några veckor sedan). Glädjen den här filmen utbringar går inte att beskriva. Man får ett leende på läpparna så fort man tänker på den, och inte tala om under filmen!
Ett måste att se helt enkelt.



http://www.youtube.com/watch?v=lysKRN-cdg0&feature=related

Honey honey, how you thrill me, ah-hah, honey honey
Honey honey, nearly kill me, ah-hah, honey honey
I'd heard about you before
I wanted to know some more
And now I know what they mean, you're a love machine
Oh, you make me dizzy

Sunshine

Kanske klagar lite för mycket, vissa dagar kikar ju faktiskt solen fram, som idag t.ex. Så laptopen fick följa med ut. Ligger och överväger om det är badväder eller inte, det bålser tyvärr väldigt mycket. Royal & Rolex gillar det iaf, dom springer runt som tokar här och ska fånga varenda löv. Dom är för söta!

Senare idag ska jag bege mig ut på en ridtur tror jag. Måste få igång millans kondition igen. Den är nästan värre än min egen och då är det illa ska jag säga er.

Nej nu ska jag vända på mig så jag får lite färg på framsidan och läsa ut Sanningen om diamanter!

Tisdag

Gör väl ett nytt försök med ett inlägg, det ville inte tidigare idag.

Börjar få lite smått ångest över att sommarlovet bara försvinner, och jag gör ungefär...ingenting!
Alla dagar ser nästan likadana ut (åtminstonde vardagarna). Strosar runt hemma på dagarna, umgås lite med familjen osv. när vädret sviker. Vilket det gör liite för ofta måste jag säga. Samma visa varje år.. Riktig värmebölja runt skolavslutningen och "rekord varm sommar i år" snack överallt. ÄNTLIGEN tänker man! Men nää..
Tur att tjejerna oftast räddar min dag med en mysig/rolig/chill kväll iaf! You make my day

Jaja, nog om det. Var förbi mormor en sväng idag och hjälpte henne sy gardiner, snäll som jag är :)
Nu på kvällen kom Madde över på en tv-tittar-kväll och mys med kattungarna. Även Emma kom över en sund för att se dom små liven. Där låg våra utekatter och sov så sött i soffan. Herregud, hur ska detta gå?

Nej, nu lockar sängen..

Godnatt pusss







Måndag

Jahapp, nu har man hamnat här som dem flesta andra. Men efter all denna blogghysteri kan man ju inte låta bli att prova på själv. Dock såg jag mig själv som den sista i världen att skaffa blogg (fast det kanske jag är också?) men som sagt, jag faller väl för grupptrycket ;) Och vet ni vad? Bättre sent än aldrig. Det är mitt motto!

Jag tror ni får leva med att bloggen kommer se ut som hej kom och hjälp mig ett tag framöver, för jag fattar i stortsett nada. Men det kommer, det kommer!


Kan väl berätta hur min dag såg ut på samma gång då.
Vaknade i ovanligt god tid, eller jag blev väckt av en viss lillasyster rättare sagt. Hon ville bli hämtad och komma hit till pappa ( hon bor egentligen hos min mamma). Men nu är det så att vi fick hem 2 bedorande söta små kattungar i lördags och vem kan slita sig från dom?:) inte jag iaf. pft, trodde jag ja! Efter en hel dag bland buskar, under lekstugor och uppe i träden var vi helt slut. Passade även på att hjälpa pappa lite på gården.


Lite senare mot kvällen begav jag mig ut till munktorp för en ridtur på favoritponnyn. Hej träningsvärk imorgon med tanke på att jag red första gången på typ 1 månad(!?) i fredags. MEN, det är så värt det för det finns inget som slåren ridtur i solnedgången en varm sommarkväll ska jag säga er =)


På kvällsfronten hamnade jag tillslut hemma hos mathilda där även madelene och alexandra befann sig. Skulle dra igång med kortspel (as usual) när jag invände och envisades med Monopol. Var verkligen inte igår man spelade det. Himla kul var det också! Gick faktiskt bra för oss alla 4 tills mathilda skulle va märkvärdig med sina hotell, och det var inte vilka hotell som helst! Efter Alexandras andra besök på hotellet på norrmalmstorg så hade vi en förlorare efter 2 timmars kämpande. Och för första gången i mitt liv hade jag spelat klart Monopol!

Oj, vad klockan blev mycket nu, haha! Sängen kallar, good night!


Cred till mig, bild och allt i första inälgget. Det tar sig :)

Här har vi dom små sötnosarna iaf =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0