Förändring

Något går snett. Vad hände med mitt databeroende? Från ca. 5h /dag till 1h /dag. Trodde inte det var möjligt! Men jag klarar mig fint mina vänner =) Nu ska jag sova, 23.10. Undra hur det här ska sluta? Och undra varför allt blir kursvit helt plötsligt?

party like a rockstar

Dagen har spenderats i Örebro med sis & sofia. En shoppingrunda, love it. Sen vidare till arenan för att kika lite på södra- ösk ungdom. Förlust igen, värdelöst..

Nu laddar vi för feest. Partyblåsorna är på och humöret är på topp. Sötaste Tessan styr avsekdsfest för hon lämnar Sverige i hela 13 månader för USA på måndag. We´ll miss ya!

Ses i dimman gott folk <:O)

'Cause we all just wanna be big rockstars,
And live in hilltop houses driving fifteen cars.


skolstart

Då var det igång igen. Inget att hurra över dirket men flyter väl på så småning om! Så himla skönt att det redan är fredag imorgon iaf.

Ikväll har jag tränat med millsan, nu börjar vi komma igång. Så kul!=)
Såg precis hur Rolf-göran petade bort guldet. Så surt, maximal otur. Hade suttit fint med ett guld i hästhoppning! Men silver är väl inte så dåligt det heller ;-)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på damernas OS-final i fotboll. Börjar gå utför det här..

puss*


Jag & Mills i våras

back to reality

Var SÅ skönt att sova ut imorse! Runt 12 begav jag, Erika och Tessan oss till Millan i mbk. Vi hade häst- och ridlektion för Tessan för hennes värdfamilj hon ska till i L.A har nämligen häst så helt okunnig kan hon ju inte komma dit ;-)
Efter det for jag och Jossan runt på stan m.m. och uträttade massa ärenden, lunch på latte blev det också!
Och tillsist fotboll i Arboga vilket slutade med andra raka förlusten, det suger. Ingen glad pappa vi har här hemma..

Insåg nyss att jag ska upp upp till skolan imorrn. Det suger också.

Men mest suger mitt schema. Godnatt


one day left

Idag avklarades sista dagen på jobbet. Jag och sis jobbade till lunch för att sedan bege oss in till centrum för en shoppingrunda. Humöret var på topp, solen sken och jag såg fram emot att spendera lite pengar på höstnyheterna. Glädjen fick vara i ca.10 min innan hela dagen var förstörd och shoppingrundan var inte alls lika lockande längre. Går inte in på detalj men man lär sig av sina misstag!

Fast hela dagen var ju inte riktigt förstörd. För dagen till ära fyller min bästa Josefin år, så det vankades tårtkalas och umgänge @Larsson's med mina nära och kära. I love you

Nej nog pratat. Enda anledningen till att jag tog mig tid att skriva det här inlägget såhär mitt i natten (när jag egentligen borde befinna mig i sängen för länge sen) är för detta GRATTIS. (skiter i att klockan passerat 12)

grattis min vän. Du är det bästa jag vet.


På topp! As always. Man tager vad man haver på syrrans dator ;-)


As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

Life ain't fair

Idag bar det av till Linköping där min lillasyster är bostad när hon inte är här hemma. Hon har nämligen fyllt 7 hela år så det vaknades barnkalas och hon ville så gärna att vi skulle följa med. Full rulle hela dagen med skattjakt och massa annat skojj :)

Kom hem runt 7 och sedan dess har jag legat där jag än befinner mig, i soffan! Blir inte sugen på så mycket annat i det här vädret.
Fick en riktigt tankeställare av en film som visades, party till döds hette den. Riktig hemsk men kan vara värd att se.
Nu väntar sängen för några timmars sömn innan ytterligare en jobbdag, suck.

sleep tight


Fick bli en gammal bild på den lilla pinglan!

time heals everything

Dåligt med bloggande, jag vet. Men tiden går åt till annat (okej, internet sidorna funkar inte på min dator). Efter en alldelles för lugn helg börjar jag tillfriskna och ladda för skolstarten på torsdag(?). ångest, jag vill inte jag vill inte jag vill INTE!  Nej skärpning. Att se positivt på saker gör livet mycket enklare och roligare har jag lärt mig av 3B, så ska väl fösöka med det..

Nu har jag äntligen lyckats samla mig efter en mörk, blöt, lerig osv. kattjakt. Min ena bebis var på vift. Dom som aldrig går längre än 1 m från dörren typ. Gissa om jag var rädd när den ena kommer springades efter ett tag med ett sår på ryggen. 
Försöker tänka "han börjar ju bli stor nu, är säkert bara ute på upptäcksfärd, imorgon bitti ligger han på dörrmattan igen", fortsätter kolla på filmen, tänker "men det skadar ju aldrig om jag går ut och letar". Går runt halva macksta men ingen misse. Det går ytterligare någon timme, börjar få panik när jag intalar mig sanningen att han aldrig skulle vara ute frivilligt (och utan brorsan(!) över en natt. Kan inte sova så drar upp pappa för att följa med ut och leta. Efter att  vi säkert väckt halva macksta trodde ja jag inbillade mig när jag hörde den lilla plingan på hans halsband, men inte då! Högt upp i ett träd precis brevid huset satt den lille rackarn. Som vi letade och han satt där hela tiden och kolla på utan att säga ett ljud. surt. Men nu ligger mina älsklingar och sover tryggt iaf=)

Nu ska jag krypa ner i sängen, så efterlängtat! Puss*

viktigt

VIKTIGT att det blev vinst igen. Viktigt att jag är ledig imorgon. Dock mindre viktigt att jag kommer ligga sjuk hela dagen, but that´s life.. Nu ska jag krypa ner i soffan med varma mackor och slå på en film!

take care

Dags för derby! Kff-arboga södra

Sist befann jag mig flera 100 mil därifrån(Sicilien), men nu är det på plats med feber, halsont och huvudvärk som gäller! Hoppas jag kan lita på vad pappsen säger. KOM IGEN NU SÖDRA! Nu tar ni det igen.


Måndag

Ny vecka och jag ska väl inte klaga för helgen var verkligen kanon! Går inte in på detaljer men måste tacka alla som gjorde den, kärlek till er<3

Idag skulle jag egentligen ha jobbat men börjar imorgon istället och jobbar veckan ut. Tur var det för kände att jag hade några timmar sömn att ta igen. Istället tog jag sovmorgon till 12 och sen har jag ridit mills. Nu ska jag även ut till ridskolan där lektionerna har suttit igång. Känns kanske inte så jättelockande så fårse hur det blir i fortsättningen.

Pappa vecka nu och som vanligt så krånglar modemet så vi får samsas om ett mobilt bredband. Menmen, mindre tid vid datorn vilket ger mer tid till annat är väl positivt egentligen. 
 
Åh, nu får jag stressa som vanligt! cya


sunday

Fyfan för att packa säger jag bara.

Segaste dagen på länge. Mår som man förtjänar efter en tvådagars. Återkommer om gårdagen när orken är tillbaka.

Puss på er*

080808

Väcktes av sms imorse 080808 kl 08.08. Lite häftigt sådär. Avstod dock från att önska mig något. Lär ju iaf vara stockholmarnas dag?

Nu är jag nyss hemkommen från gymmet. Japp, ni hörde rätt! Fast det var nog mest solningen som lockade för jag ser ungefär ut som en dalmatin.

Nu ska min garderob få en storrensing för den har svämmat över och så håller vi tummrna för att det inte börjar regna igen. För ikväll vankas det parteey, kan bli kul=)

ciao


scared

Blev film hos dadi ikväll igen. Dumma som vi är litade vi på Jossan när hon sa att hon hade fixat en asbra film. The Wisher. Jag hatar skräckfilmer.. Kommer nog ligga lågt med mina önskingar ett tag framöver. Var ingen höjdare att cykla hem till mamma själv sen heller mitt i natten och skulle döda för att slippa sova själv. Menmen, jag säger som sist. Det här var den sista skräckfilmen jag såg.

På dagen blev det en tripp till västerås med mutti för diverse ärenden. Hoppade av i mbk för en ridtur på millsan, nu är det hårdträning som gäller! Nästa vecka sätter dom "riktiga" träningarna igång.

Nej, vad klockan blir mycket innan jag kommer i säng. Nu ska jag sova så det blir freeedag, det gillar vi :) night

Ps. i love you

Idag har dagen gått åt till promenad, ridning och mys med mina underbara vänner. Har även spenderats en hel del tid ute hos pappa. Våran ena bebis har nämligen stukat lille tassen:( Blir helt gråtfärdig när jag ser han skutta runt på endast tre ben! Usch, hoppas det är bättre imorgon.. Pappa är borta också så dom är helt sällskapssjuka, så det blev film där hemma för att trösta den lille stackarn. Ps.I love you och den var helt okej :)

Nu ska jag försöka bli trött. Har nog sovit alldelles för mycket för igår kunde jag verkligen inte somna och när jag väl gjorde det vaknade jag med typ en timmes mellanrum och bara väntade på att det skulle bli morgon. Inte likt mig..  Hoppas det går bättre idag för imorgon har jag fullt schema! Inte heller likt mig.. Men antar att det är nå måste-hinna-göra-massor-innan-skolan-börjar ångest som härjar eller något liknande..
 Fast egentligen ska det bli ganska skönt att få tillbaka sina rutiner igen. Skönt att vakna och veta att man inte slösar bort dagen på ingenting. Skönt att få träffa mina bästa varje dag och SKÖNT att slippa mjukisdressen och no make-up looken. (Fast det där sa jag ju egentligen inte, kommer nog ta tillbaka det en vacker dag).

Godnatt på er!

home again

Yepp, hemma efter en trevlig visit i Suomi. En aning fattigare och en garderob rikare.
Nu återstår bara 2 veckor av sommarlovet och en spenderas på jobb. HERREGUD vart tog det vägen?....ångest. Men jag ska lyssna på vad syster säger och njuta av dom 2 sista åren.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se klart på satc.. Gah, min efterlängtade säng!

natti

nu flyr jag landet

Tveksamt om jag finner några ord för sveriges väder. Någon ridtur blev det förstås inte. Hann inte längre än ut till pappa för att hälsa på missarna innan helvetet braka loss. Oh my, va det åskade! Satte oss i bilen fort som attan för att åka hem och jag är ganska glad att jag satt i bilen just då. Var helt omringade av blixtarna och inte på tal om regnet. Usch, sånt där brukar inte skrämma mig men det här ovädret var extremt..
Skönt det ska bli och fly landet inatt så man slipper helgens rusk väder. Inte för jag vet om det är nå bättre i Finland, men man kan ju hoppas =)

Nu har jag iaf äntligen packat klart och fixat allting. Ovanligt mig och va ute i sista sekund. not
Uppstigning om 3 ½ h känns ju sådär måste jag säga. Jaja, får väl sova på båten.
Ha det fint här hemma! pusss


RSS 2.0